Toimivat laiteasennukset ja kestävät teräsrakenteet Turussa ja Helsingissä

Ota yhteyttä

Process Piping Service Oy:n palveluihin kuuluu asiantuntemuksella tehdyt laiteasennukset. Valmistamme ja asennamme myös kestävät teräsrakenteet. Palvelemme teollisuudenalan yrityksiä ja muita teollisuuden toimijoita kaikkialla Länsi- ja Etelä-Suomessa, kuten Helsingissä, Tampereella, Vaasassa ja Turussa. Toimipisteemme sijaitsevat Porissa ja Salossa.

 

Toimimme asiakaslähtöisesti ja panostamme korkeaan työnlaatuun sekä ympäristöön, terveyteen ja työturvallisuuteen liittyviin asioihin. Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää palveluistamme!

Katso yhteystietomme

Varmat laiteasennukset 

Etsitkö laiteasennuksille osaavaa ja kokenutta tekijää? Yrityksemme palvelutarjontaan kuuluu muun muassa lämmönvaihtimien, pumppujen, sekoittimien, säiliöiden ym. laitteiden asennus ja rihtaus.
Yhteistyökumppaniemme avulla pystymme toteuttamaan myös laitteiden perustus-, jälkivalu- ja pinnoitustyöt.


Noudatamme laiteasennustöissä tarkkaan vaadittuja turvallisuusmääräyksiä ja teemme työmme aina luotettavasti. Työskentelemme sopimuksista ja sovitusta aikataulusta kiinni pitäen. Palvelemme tarvittaessa nopeallakin varoitusajalla.

Teollisuuden hitsaus ja asennus ammattitaidolla

Koulutetuilla työntekijöillämme on pitkä kokemus teollisuusputkistojen hitsauksesta ja asennuksista. Heillä on myös kokemuksen tuoma tietotaito toimia teollisuusympäristössä.

Hitsaamme ja asennamme ammattitaitoisesti haponkestävästä, hiiliteräksestä sekä ruostumattomasta materiaalista valmistettuja putkistoja. 

Lue lisää yrityksestämme