Asennus- ja hitsauspalvelut asiantuntevasti Porissa, Salossa ja muualla Länsi- ja Etelä-Suomessa 

Ota yhteyttä!

 

Process Piping Service Oy hoitaa tarvitsemasi asennus- ja hitsauspalvelut asiantuntevasti, nopeasti ja luotettavasti. Toimipisteemme sijaitsevat Porissa ja Salossa, mutta palvelemme joustavasti myös muualla Länsi- ja Etelä-Suomen alueella, aina Turun, Tampereen ja Helsingin kautta Vaasaan. Olemme erikoistuneet hitsattaviin teollisuuden prosessiputkistoihin ja niiden asennuksiin. Hitsaamme ja asennamme haponkestävästä, hiiliteräksestä sekä ruostumattomasta materiaalista valmistettuja putkistoja.

 

Palvelemme teollisuudenalan yrityksiä ja teollisuuden toimijoita pitkällä kokemuksella ja korkealla ammattitaidolla. Asennus- ja hitsaustyöt teemme äärimmäistä tarkkuutta noudattaen ja laadukkaaseen työnjälkeen panostaen. Noudatamme tarkkaan sopimuksia sekä työturvallisuusmääräyksiä ja työmme etenee aina viivästyksittä. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme.

Teollisuusputkistot 

Hitsaamme ja asennamme standardin SFS-EN 13480 mukaan haponkestävästä, hiiliteräksestä sekä ruostumattomasta materiaalista valmistettuja putkistoja. Hitsaajamme ovat koulutettuja alan ammattilaisia, jotka ovat suorittaneet vaadittavat hitsausluokat.

Meiltä löytyy hitsauksen menetelmäkokeet (WPQR) ja hitsausohjeet (WPS) käytetyimmille materiaaleille. Meiltä saat aina osaavaa ja ajanmukaista palvelua, sillä päivitämme menetelmiämme jatkuvasti eri prosesseille ja uusille materiaaleille.

Lue lisää

Laiteasennukset

Etsitkö osaavaa tekijää lämmönvaihtimien, pumppujen, sekoittimien, säiliöiden ym. laitteiden asennukselle ja rihtaukselle? Hoidamme tarvitsemasi laiteasennukset nopeasti ja takuuvarmasti. Kumppaniemme avulla pystymme toteuttamaan myös laitteiden perustus-, jälkivalu- ja pinnoitustyöt.

Lue lisää

Teräsrakenteet 

Monipuolisiin palveluihimme kuuluu myös teräsrakenteiden asennus ja valmistaminen. Mikäli tarvitset vaativampia teräsrakenteita, teetämme
ne luotettavasti alihankintana ja hoidamme itse asennustyön teräksenlujaa ammattitaitoamme käyttäen.
Valmistamme mm:

  • hoitotasot, kaiteet ja portaat

  • kannakkeet

  • kannet ja luukut

  • kehikot

  • suppilot.

Palvelemme sinua mielellämme koko Länsi- ja Etelä-Suomen alueella.

Lue lisää